Voorwaarden

Voorwaarden

Met het verblijven in Vlissingen B&B vlissingen-bb-voorwaarden-_strand-foto-rwsof het aangaan van een huurovereenkomst gaat u akkoord met deze  voorwaarden..
De eigenaar en Vlissingen B&B hierna te noemen B&B.

Promotie materiaal:

Al ons promotie materiaal is met zorg samengesteld maar er kunnen eventueel verschillen zijn tussen de werkelijkheid en/of foto’s  tijdens het bezoek door de gasten.
Er kunnen door de gasten geen rechten worden ontleend aan dergelijke verschillen.

Reservering en betaling:

De prijzen zijn per kamer, dit is inclusief ontbijt, bed- en badlinnen, gas, water & elektriciteit , btw, toeristenbelasting en de eindschoonmaak.
Ze zijn exclusief kosten van een annulering-  reisverzekering en/of andere kosten.
Onze prijzen zijn te vinden op onze website.
Reserveren geschiedt bij voorkeur  per e-mail.
Na een gemaakte reservering aanvraag ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail.
De verblijfskosten dienen voor aankomst aan ons te zijn overgemaakt. Eventuele extra gemaakte kosten kunnen contant worden afgerekend. Betaling met bank- en/of creditkaart is niet mogelijk.

Annuleren:

De gast kan kosteloos annuleren tot 30 dagen voor aankomst. Als u annuleert binnen 30 dagen voor aankomst wordt 70% van de totale prijs in rekening gebracht. Als u annuleert binnen 7 dagen of u komt  niet opdagen dan wordt de totale prijs in rekening gebracht.
Het verschil in verschuldigd en vooruitbetaald wordt indien van toepassing gerestitueerd..

In- en uit checken:

Op de dag van aankomst kunt u na 16.00 uur uw kamer gebruiken. Op de dag van vertrek dient de B&B uiterlijk om 11.00 uur verlaten te zijn.
De sleutel van uw kamer krijgt u bij aankomst bij verlies brengen wij hiervoor 75 euro in rekening.
Bij voortijdig vertrek of een latere aankomstdag vindt geen restitutie plaats.

Borg:

Er wordt 75.- borg gevraagd welke na het in goede orde achterlaten van uw kamer minus eventueel gebruik van de mini bar wordt gerestitueerd.

Algemene regels:

Roken is in de B&B verboden.
Geluidsoverlast dient te worden voorkomen.
Gebruik door derden van de Bed and Breakfast is niet toegestaan.
Huisdieren zijn tegen betaling toegestaan.
Bezoekers mogen niet zonder toestemming en bijbetaling overnachten in de accommodatie.
De handdoeken van de B&B mogen niet meegenomen worden naar het strand of bos indien gewenst kunt u hierom vragen.
De accomodatie dient schoon en netjes te worden gehouden.
Uw auto kunt u gratis parkeren in de straat.

Aansprakelijkheid:

B&B kan niet aansprakelijk worden gehouden voor door de gast of derden ten gevolge van het verblijf in en om de accommodatie geleden schade. De gast vrijwaart de B&B tegen aanspraken dienaangaande.
B&B is niet aansprakelijk voor storingen in en om de accommodatie zoals uitval van elektriciteit, gas, internet, watervoorzieningen en technische installaties alsook niet of niet tijdig aangekondigde bouw- en/of wegwerkzaamheden in de nabijheid van de B&B.
B&B is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van de gebruikers. Bij geschillen zijn alle (juridische) kosten voor rekening van de gebruikers.
Alle risico’s met betrekking tot een verblijf in onze B&B zijn voor rekening van de gebruikers.
Door de B&B wordt, tenzij dit met opzet en of grove schuld van de B&B is te wijten, geen aansprakelijkheid aanvaard voor:
verlies, diefstal, schade of ongevallen, veroorzaakt aan personen en of goederen tijdens of ten gevolge van het verblijf in de B&B.
De hoofdgast, genoemd in de reserveringsbevestiging is verantwoordelijk voor een ordelijke gang van zaken in en om de B&B.
De veiligheid van eventuele kinderen dient door de ouders of begeleiders gewaarborgd te zijn.
Beschadigingen, breuk en vermissingen van roerende en onroerende goederen van de B&B dienen door de gebruikers onmiddellijk te worden gemeld en vergoed aan de B&B.
Eventuele reparatie- en of vervangingskosten dienen door de gast onmiddellijk aan de B&B op diens eerste verzoek te worden vergoed.
Gasten dienen de instructies van de B&B op te volgen.
De B&B kan gasten, bij overtreding van deze Algemene Voorwaarden en bij ongepast gedrag, met onmiddellijke ingang de toegang tot de B&B ontzeggen en/of weigeren, zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van verblijfskosten.
De administratie van de B&B is bepalend bij onderling meningsverschil, tenzij de gebruikers het tegendeel kunnen bewijzen. Bij alle afwijking die niet opgenomen zijn in deze voorwaarden beslist de B&B.

Klachten:

Heeft u klachten, laat ons dit weten, zodat we daar indien mogelijk een oplossing voor kunnen bedenken.